Grille ogrodowe wielofunkcyjne

Zastosowanie:
Grill
ogrodowy wielofunkcyjny może być używany w przestrzeni otwartej lub w
pomieszczeniach zamkniętych.
Grill może mieć zastosowanie w przemyśle spożywczym jak również w handlu
obwoźnym lub stacjonarnym.
Świetnie spełnia rolę urządzenia umilającego popołudnia w przydomowych
ogródkach oraz działkach poza miastem.
Do
naszego grilla możemy stosować trzy rodzaje paliw:
- tradycyjne opalanie drewnem pod płytą właściwą
co jest nowością w grillowaniu, daje to niepowtarzalny smak i aromat
przygotowanych potraw,
- drugim żródłem ciepła jest węgiel drzewny,
- trzecim źródłem ciepła jest gaz z butli, którym
palimy pod płytą właściwą jak w pozycji pierwszej.
Pieczenie potraw
na naszym grillu jest ekonomiczne i ekologiczne oraz wydobywa naturalny
smak pieczonych i wędzonych potraw.
Całkowitą
nowością grilla ogrodowego wielofunkcyjnego jest przystawka nakładana
na miejsce płyty żeliwnej, służącej jako wędzarnia do wędzenia np. ryb.
Nad
paleniskiem znajduję się płyta żeliwna robocza, która jest osadzona na
rolkach w prowadnicach. Ułatwia to jej przesuwanie. Płyta żeliwna wyposażona
jest w system rowków, co umożliwia lepsze pieczenie orazodprowadzanie
nadmiaru tłuszczu do specjalnego zbiorniczka. W ten sposób skonstruowana
płyta pozwala na uzyskanie wysokiej jakości smaków grillowanych potraw.
|