polkar.karlino@interia.pl
StartO nasOfertaGrilleFotoKontakt


Grille ogrodowe wielofunkcyjne

Zastosowanie:

Grill ogrodowy wielofunkcyjny może być używany w przestrzeni otwartej lub w pomieszczeniach zamkniętych.
Grill może mieć zastosowanie w przemyśle spożywczym jak również w handlu obwoźnym lub stacjonarnym.
Świetnie spełnia rolę urządzenia umilającego popołudnia w przydomowych ogródkach oraz działkach poza miastem.

Do naszego grilla możemy stosować trzy rodzaje paliw:

  • tradycyjne opalanie drewnem pod płytą właściwą co jest nowością w grillowaniu, daje to niepowtarzalny smak i aromat przygotowanych potraw,
  • drugim żródłem ciepła jest węgiel drzewny,
  • trzecim źródłem ciepła jest gaz z butli, którym palimy pod płytą właściwą jak w pozycji pierwszej.

Pieczenie potraw na naszym grillu jest ekonomiczne i ekologiczne oraz wydobywa naturalny smak pieczonych i wędzonych potraw.

Całkowitą nowością grilla ogrodowego wielofunkcyjnego jest przystawka nakładana na miejsce płyty żeliwnej, służącej jako wędzarnia do wędzenia np. ryb.

Nad paleniskiem znajduję się płyta żeliwna robocza, która jest osadzona na rolkach w prowadnicach. Ułatwia to jej przesuwanie. Płyta żeliwna wyposażona jest w system rowków, co umożliwia lepsze pieczenie orazodprowadzanie nadmiaru tłuszczu do specjalnego zbiorniczka. W ten sposób skonstruowana płyta pozwala na uzyskanie wysokiej jakości smaków grillowanych potraw.