polkar.karlino@interia.pl | |
|
Zastosowanie: Grill
ogrodowy wielofunkcyjny może być używany w przestrzeni otwartej lub w
pomieszczeniach zamkniętych. Do naszego grilla możemy stosować trzy rodzaje paliw:
Pieczenie potraw na naszym grillu jest ekonomiczne i ekologiczne oraz wydobywa naturalny smak pieczonych i wędzonych potraw. Całkowitą nowością grilla ogrodowego wielofunkcyjnego jest przystawka nakładana na miejsce płyty żeliwnej, służącej jako wędzarnia do wędzenia np. ryb. Nad paleniskiem znajduję się płyta żeliwna robocza, która jest osadzona na rolkach w prowadnicach. Ułatwia to jej przesuwanie. Płyta żeliwna wyposażona jest w system rowków, co umożliwia lepsze pieczenie orazodprowadzanie nadmiaru tłuszczu do specjalnego zbiorniczka. W ten sposób skonstruowana płyta pozwala na uzyskanie wysokiej jakości smaków grillowanych potraw.
|